OP ENKELE PRODUCTEN, VANDAAG BESTELD IS VOLGENDE WERKDAG IN HUIS! 📦*

Onze Service

Case Discounter
Case Discounter voorziet u van de hoogste kwaliteit telefoon accessoires op de markt! We hebben de beste deals en discounts voor u in onze catalogus. We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK) sinds december 2016, onder het KVK-nummer: 66639506. De Kamer van Koophandel is een handelsregister waar alle legale/witte bedrijven in Nederland geregistreerd zijn en ook worden gecontroleerd.

We zijn ook actief op Sociale Media, namelijk op Instagram (casediscounter), Facebook (Case Discounter) en Twitter (Case Discounter). Volg ons op onze Sociale Media pagina’s en u zult de eerste zijn die op de hoogte wordt gebracht over onze nieuwe producten en natuurlijk onze deals & discounts!

Betaalmethodes
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, namelijk via diverse Creditcards (Visa, Maestro, Mastercard), PayPal, Sofort Banking, Bancontact en natuurlijk iDEAL. Alle betaalprocessen zijn beveiligd en gecertificeerd met een SSL-certificiaat, dat is om uw en onze gegevens te beschermen. Alle betaalde bestellingen komen direct op onze rekening te staan en worden binnen 24 uur direct verstuurd naar uw aangegeven leveradres, dit is om lange betaalwachttijden te voorkomen!

Levering

Op enkele geselecteerde producten bieden wij een snellere levering aan, dit is dan aangegeven onder de aangegeven voorwaarden op de productpagina zelf. Je bestelling wordt dan dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag via PostNL verzonden. PostNL bezorgt meestal de volgende dag, maar soms kan de bezorging enkele dagen langer duren. Op zondag, maandag en feestdagen wordt er geen brievenbuspost bezorgd. 
Doordat de bestelling als brievenbus pakje wordt verzonden, hoef je niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. 

Onze geschatte levertijd is 18-31 werkdagen. Dit is om al onze producten meerdere malen voor u te testen, omdat wij natuurlijk de beste kwaliteit aan u willen leveren. Ook gaat dit via onze leveranciers in het buitenland, om deze producten natuurlijk het goedkoopst mogelijk en met hoge discounts aan u te kunnen aanbieden! Om die reden hebben wij ook verder geen controle over de verzending, die heeft onze leveranciers in het buitenland. Tijdens drukke jaargetijden, zoals Kerst, Black Friday etc. is het ook mogelijk dat uw verzending later dan 31 dagen binnenkomt, houd hier wel rekening mee. Als het product/producten later dan die 31 dagen arriveren heeft u recht om uw (eventueel) betaalde verzendkosten geretourneerd te krijgen.

 

Contact
Wij zijn bereikbaar via eerder aangegeven Sociale Media pagina’s, via WhatsApp op het nummer +316 85626463 en via ons e-mail adres: info@casediscounter.com. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 bereikbaar op ons WhatsApp nummer en zullen binnen één werkdag reageren, via de e-mail reageren wij binnen 1-3 werkdagen!